PENNUT

Meille syntyi jo toinen kerta iso kerrynpentue - 8 pentua!

25.8.2016

Torstaina 25.8.16 syntyi 3 poikaa ja 5 tyttöä! Narttupentu vielä vapaana (tilanne 20.9.16)

Vanhemmat
isä: Kenny (FI MVA PMJV-13 PMV-13 JV-13 HeW-15 Geijes General Grady), synt. 04/2012
Lonkat/kyynärät A/A, 0/0, silmät OK

emä: Sansa (Nemiah Sansa Rainbow, UK tuonti), synt. 05/2011
Lonkat/kyynärät B/B, 0/0, silmät OK

Sukusiitosaste n. 2.6%

Pennut luovutetaan uusiin koteihin aikaisintaan 8-viikkoisina (noin 20.10.2016). Luovutettaessa pennut ovat puhtaat, trimmatut ja tietenkin myös rekisteröidyt, sirutetut, madotetut ja eläinlääkärin tarkastamat. Pennun mukana saa kattavan kansion, joka sisältää mm. koulutus-, ruokinta- ja turkinhoito-ohjeet. Pentu saa myös mukaansa kasvattajalla syömäänsä ruokaa.

KERRYNTERRIERI
Kerry on mahtava perheenjäsen, joka rakastaa kaikenlaista puuhastelua. Kun löytää tasapainoisen perhe- ja harrastuselämän, saa ihanan kaverin, joka tietää, milloin on luvallista mennä täysillä ja milloin otetaan rauhallisesti. Vaikka koira ensisijaisesti otetaan perheenjäseneksi ja vasta toissijaisesti harrastuskoiraksi, on myönnettävä, että kerry vaatii liikuntaa ja virikkeitä - jotkut yksilöt ehkä jopa keskimääräistä enemmän kuin tavalliset seurakoirat.

Kerry on koko perheen seurakoira, ja sen kanssa voi harrastaa melkeinpä mitä tahansa. Jos olet reipas lenkkeilijä tai kiinnostunut mm. agilitystä, rallytokosta, tokosta tai haluat joskus käydä koiranäyttelyissä, olet ehkä etsimäni pennunostaja.

Kiinnostuitko omasta kerrynpennusta? Pentutiedustelut 050 5121955 tai sähköpostilla mia.lundsten@alligator.fi

Lisätietoa rodusta tästä.