PUPPIES

Meille syntyi 8 pentua!

4.12.2012

Iloinen yllätys, tiistai-aamuna 4.12.2012 syntyi 6 poikaa ja 2 tyttöä! Geijes Grand Group -pentueen vanhemmat ovat Geijes Eyecatching Bluebell ja Shyloch Obama. Sukusiitosaste vain 2.55377%

Pennut luovutetaan uusiin koteihin aikaisintaan 8-viikkoisina (helmikuun alussa 2013). Luovutettaessa pennut ovat puhtaat, trimmatut ja tietenkin myös rekisteröidyt, sirutetut, madotetut ja eläinlääkärin tarkastamat. Pennun mukana saa kattavan kansion, joka sisältää koulutus-, ruokinta- ja turkinhoito-ohjeet. Pentu saa myös mukaansa kasvattajalla syömäänsä ruokaa noin viikoksi.

KERRYNTERRIERI

Kerry on mahtava perheenjäsen, joka rakastaa kaikenlaista puuhastelua. Kun löytää tasapainoisen perhe- ja harrastuselämän, saa ihanan kaverin, joka tietää, milloin on luvallista mennä täysillä ja milloin otetaan rauhallisesti. Vaikka koira ensisijaisesti otetaan perheenjäseneksi ja vasta toissijaisesti harrastuskoiraksi, on myönnettävä, että kerry vaatii liikuntaa ja virikkeitä - jotkut yksilöt ehkä jopa keskimääräistä enemmän kuin tavalliset seurakoirat.

Kerry on koko perheen seurakoira, ja sen kanssa voi harrastaa melkeinpä mitä tahansa. Jos olet kiinnostunut vaikkapa lenkkeilystä, agilitystä, canicrossista, tokosta, rallytokosta, tai haluat joskus käydä koiranäyttelyissä, olet ehkä etsimäni pennunostaja.

Kiinnostuitko omasta kerrynpennusta?

Toivon mahdolliset pentutiedustelut mieluiten puhelimitse klo 17 jälkeen puh. numeroon 050 5121955 tai sähköpostilla

Lisätietoa rodusta tästä.